Известие

Collapse
No announcement yet.

156 или 166?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
    Разликите в цените не са чак толкова големи плюс това говориш за голф който не е в класа на 156 пример носач за голф 4 130лв горен носач 156- 110лв долен 180лв по-скъпи са защото са от алумини ,за разхода заводски-
    голф 4 1,6-100кс-5,9/7,6/10,5л
    156 2,0-155кс---6,6/8,5/11,7л
    Макар че голфа е по-малък и с по-малък двигател най голямата разлика с Алфата е около 1 л - мале как съм са прекарал
    Tи сериозно си първия човек който казва, че частите за алфа са евтини и ми даваш там цени на някакви носачи и тн при мисълта, че може и алтернативни да са, а не оригинални. Добре просто върви в един магазин и питай кои части са по-евтини, алфа или VW. И не знам, защо ми правиш сравнение в горенето с голф и 156. Аз казвам, че 156-ата гори много и частите й са скъпи в сравнение с друга марка. Ако нямаш какво смислено да добавиш и да помогнеш на човека с покупката не е нужно да ми даваш обяснение какво си сменял и какво не.

П.С. Откъде знаеш цените на носачите? Да не си ги сменял случайно и да си пропуснал да отбележиш, мислех че нищо не си бутал?

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
      Tи сериозно си първия човек който казва, че частите за алфа са евтини и ми даваш там цени на някакви носачи и тн при мисълта, че може и алтернативни да са, а не оригинални. Добре просто върви в един магазин и питай кои части са по-евтини, алфа или VW. И не знам, защо ми правиш сравнение в горенето с голф и 156. Аз казвам, че 156-ата гори много и частите й са скъпи в сравнение с друга марка. Ако нямаш какво смислено да добавиш и да помогнеш на човека с покупката не е нужно да ми даваш обяснение какво си сменял и какво не.

П.С. Откъде знаеш цените на носачите? Да не си ги сменял случайно и да си пропуснал да отбележиш, мислех че нищо не си бутал?
      всъщност на голф 4 подръжката е по скъпа в някой отношения

Comment

156 цата е за хора които искат сравнително нова и евтина кола . 166цата е друг клас по скъпа за подръжка по яко окачване. Ако си се спрял на 2.0 Тс много внимавай с избора щото тука има 3 ,4 случия на гръмнали двигатели .

---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:50 ----------

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
        всъщност на голф 4 подръжката е по скъпа в някой отношения
        В всички и от твойта килконе
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

В цялата тема има 1-2 смислени отговора, всичко друго е bullshit
          Поредната засрана тема
          Няма ли да ви писне да пишете едни и същи глупости в различни теми?
          sigpic

Comment

Колегата готов да взеле в секатата: Моля ако се спреш на някакви точно определени експонати да дадеш характеристиките им тук да ги обсъдим.
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
              В цялата тема има 1-2 смислени отговора, всичко друго е bullshit
              Поредната засрана тема
              Няма ли да ви писне да пишете едни и същи глупости в различни теми?
              Абсолютно! Както много често се получава в нашият форум.

Ще си позволя да не трия бисерите, въпреки че трябва, само ще заключа темата. Дано да сте били полезни на питащия колега...

Comment

Working...
              X